Reparatie chassisbalk Volvo 142

De eigenaar van deze klassieke Volvo 142 is zijn auto geheel aan het restaureren. Maar de reparatie van de chassisbalk durfde hij zelf niet aan in verband met de belangrijke plaats in de auto omdat het een belangrijk dragend deel is van deze oldtimer.

Het roestgat kwam te voorschijn bij demontage van de voortrein, welke met 4 bouten vaszit. Echter de voortrein zat feitelijk vast met 3 bouten omdat een moer uit het chassis geroest was.

Dit is een veelvoorkomende roestplek bij oude Volvo’s maar word vaak niet gezien omdat de voortrein ervoor zit. De eigenaar had nog een stuk chassis uit een donor auto, welke in zeer goede staat verkeerde.

Het was een heel werk en gepuzzel om alles in één keer precies goed uit te zagen, rekening houdende met de verstevingen in en buiten de chassisbalk.

Uiteindelijk is alles weer netjes gelast en zijn er additionele rupslassen gelegd naast de proplassen voor extra stevigheid. Dit wordt ook wel doorlassen van het chassis genoemd.

Nu kan de eigenaar van deze volvo de auto verder restaureren, we wensen hem veel succes hiermee.

volvo 140 142 144 145 apk laswerk restauratie onderhoud hier hoort bevestiging subframechassisbalk linksvoor rot volvo 142 onderhoud reparatie klassieke oude oldtimer klassieker 144 145 140

 

 

 

 

 

 

volvo 140 142 oude chassis balk uit slijpen slijptol vonken reparatie laswerk lassen onderhoud service beurt

volvo 140 142 vervangend plaatwerk past direct goed gemeten laswerk lassen onderhoud service beurt volvo 140 142 met puntlassen vastzetten lassen vloeien goed door laswerk lassen onderhoud service beurt

volvo 140 142 plaatwerk chassisbalk ingelast afgewerkt klaar voor primer laswerk lassen onderhoud service beurt volvo 140 142 doorlassen plaatwerk laswerk lassen onderhoud service beurt

volvo 140 142 versteviging verstevigings plaat er overheen lassen voor stuurhuis laswerk lassen onderhoud service beurt

volvo 142 140 lassen afbramen vonkenregen gladde afwerking laswerk lassen onderhoud service beurt

Lassen aan uw auto voor slechts 64.50 Euro per uur!

Voor meer informatie over het onderhoud aan uw klassieke auto, een prijsopgave of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen per e-mail:

info@autolassen.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!Of per telefoon op genoemde tijden:


Tel. 06 - 170 88 209
ma-vr: 09:00-22:00
za-zo: 10:00-22:00

Wij zijn gevestigd in Middelbeers, nabij Oirschot.

Bezoek ook eens onze andere sites:
LPGuitbouwen.nl
KdLAutomotive.nl

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.