Deelrestauratie Volvo Amazon

De eigenaar van deze Volvo Amazon wil graag nog lang genieten van zijn auto.
Het was bekend dat de auto roestblaasjes had en hij wilde deze graag gerepareerd hebben.

auto-oldtimer-voor-aanvang-deel-restauratie vul-lpg-aansluiting-ribbeldeel-lelijk-roest-verrot
Aan de buitenzijde van de wagen lijkt de roest mee te vallen maar aan de binnenzijde is de roest een heel stuk erger. De roest zit in de naden en achter de plaatdelen. Onze ervaring is dat waar roestblaasjes zitten is het bijna altijd laswerk is aangezien het roesten meestal vanuit binnenuit begint.

roest-lpg-ontluchting-bende-ellende-rottigheid-tering-zooi amazon-2-deurs-deuren-dorpel-binnendorpel-rot
Om alle roest degelijk te verwijderen hebben we flinke stukken geroest plaatwerk verwijderd, rekening houdend met o.a. de pasvorm van de bumpers.

versteviging-orgineel-binnendorpel-versterkt-kokerbalk roest-uit-geslepen-verwijderen-nieuwe-plaat-pas-maken achterbumper-rozet-roset-pasvorm-rvs-pasmaken-nieuw-plaatwerk kofferbak-bodem-reserve-wielbak-lassen-zelf-plaat-maken reparatie-achterscherm-gelast-glad geschuurt-klaar-voor-plamuur laswerk-dorpel-ribbeldeel-achterscherm-kaal-staal-afwerken-tegen-vliegroest
Normaal gezien had de auto onder de sierlijsten gespoten kunnen worden, echter de vorige eigenaar had tijdens het “bijwerken” kleine stukjes boven de sierlijsten meegepakt. Hierdoor moest de gehele wagen gespoten worden, iets wat de eigenaar graag zelf wilde regelen.

voorscherm-p-121-122-123-gt-220-slecht-bijgewerkt
Nadat we de auto van de spuiter terug hebben gekregen hebben we rondom nieuwe rubbers gemonteerd en alle sierlijsten gepolijst en de wagen is werkelijk een plaatje geworden.

sierlijst-polijsten-opfrissen-glans-terrugbrengen-oldtimer terrug-van-de-spuiter-gespoten-geplamuurd-strak-gezet-primer-klaar-voor-opbouw-afbouw
Naast het laswerk hebben we ook het onderstel aangepast: er zijn verlagingsveren gemonteerd, tesamen met nieuwe schokbrekers en de nodige bussen zijn vervangen.
Er bleek een zeldzaam sperdifferentieel onder te zitten, welke helaas kapot was. Deze mogen we in de toekomst ook nog gaan reviseren.

Op dit moment hebben we een andere achteras gemonteerd met nieuwe wiellagers en deze netjes uitgeklokt en geshimd.

amazone-tocht-rubber-raam-rubber- amazon-amazone-na-renovatie-restauratie-klaar achteras-amazon-afstellen-uitklokken-opknappen-opgeknapt-nieuwe-wiellagers-shims restauratie-deel-afgerond-gt-velgen-naafdoppen-mistlampen lpg-vul-aansluiting-achter-reflector-mooi-weggewerkt-onzichtbaar

We wensen de eigenaar veel plezier met zijn klassieke auto.

Lassen aan uw auto voor slechts 64.50 Euro per uur!

Voor meer informatie over het onderhoud aan uw klassieke auto, een prijsopgave of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen per e-mail:

info@autolassen.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!Of per telefoon op genoemde tijden:


Tel. 06 - 170 88 209
ma-vr: 09:00-22:00
za-zo: 10:00-22:00

Wij zijn gevestigd in Middelbeers, nabij Oirschot.

Bezoek ook eens onze andere sites:
LPGuitbouwen.nl
KdLAutomotive.nl

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.