Bodem laswerk Suzuki Swift

De eigenaresse van deze Suzuki Swift uit 1998 werd door haar garage erop gewezen dat de bodem linksvoor doorgeroest was. Dit bleek bij het controleren van haar auto voor de APK.

Omdat de Suzuki Swift gebruikt zou worden voor de vakantie heeft de eigenaresse het gat provisorisch dicht laten maken zodat het voor de vakantie net voldoende zou zijn, om daarna door ons de roest te laten verwijderen en de bodem op de juiste wijze dicht te laten lassen.

Bij het wegpulken van de kit kwam er een steeds groter roestgat tevoorschijn en hebben we uiteindelijk de bodem, dorpel en binnendorpel op een correcte manier gelast zodat dit wagentje weer een aantal jaar verlost is van de roestduivel.

 

Suzuki-Swift-bodem-rot-linksvoor-dorpel-binnendorpel-schopplaat-voeten roest-gedeeltelijk-verwijderd-preparatie-voor-lassen

roest-suzuki-van-onder-af-gezien-rot-teveel roest-verwijderd-mooie-opname-intacte-delen-oude-roest-plaat-gekit

reparatie-binnendorpel-dorpel-vastzetten-voor-te-lassen suzuki-swift-gerepareerd-op-een-correcte-apk-manier suzuki-swift-laswerk-aan-bodem-drempels-voor-keuring-apk

 

Lassen aan uw auto voor slechts 64.50 Euro per uur!

Voor meer informatie over het onderhoud aan uw klassieke auto, een prijsopgave of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen per e-mail:

info@autolassen.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!Of per telefoon op genoemde tijden:


Tel. 06 - 170 88 209
ma-vr: 09:00-22:00
za-zo: 10:00-22:00

Wij zijn gevestigd in Middelbeers, nabij Oirschot.

Bezoek ook eens onze andere sites:
LPGuitbouwen.nl
KdLAutomotive.nl

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.